Osposobljavanje osoba za rukovanje viličarom

Osobe koje rukuju viličarem trebaju steći stručne kompetencije za rad na pravilan i siguran način. HD učilište, ustanova za obrazovanje odraslih, vrši osposobljavanje osoba za rukovanje viličarom putem verificiranog programa u trajanje od 120 sati.

Program obuhvaća teoretski i praktični dio osposobljavanja.

Rukovanje viličarom se uglavnom izvodi na prijenosu materijala,  premještaju raznovrsnih materijala i robe unutar industrijskih pogona, gradilišta ili skladišta, te pri pretovaru brodova, kamiona ili zrakoplova.

Osposobljavanje osoba za rukovanje viličarom namijenjeno je djelatnicima koji se žele osposobiti za poslove upravljanja i rukovanja sa svim vrstama viličara.

Program proizlazi iz potreba polaznika za formaliziranjem prethodno stečenih vještina i znanja iz područja navedenih poslova zbog zahtjeva tržišta rada. To će im dati mogućnost da postanu konkurentniji na lokalnom i globalnom tržištu rada, te im omogućava brže zapošljavanje i/ili napredovanje u karijeri.

Pročitajte druge zanimljivosti:

OSPOSOBLJAVANJE OSOBA ZA RUKOVANJE TRIMEROM

IZLOŽENOST RADNIKA STATODINAMIČKIM NAPORIMA

Osnovna djelatnost tvrtke je obavljanje poslova vezanih za zaštitu na radu, zaštitu od požara i zaštitu okoliša, tehničkih ispitivanja i projektiranje za što posjedujemo odgovarajuće licence, odnosno ovlaštenja nadležnih ministarstava.

Copyright © 2020. HD usluge d.o.o.