O nama

Tko smo ?

Tvrtka HD usluge d.o.o. osnovana je 2007. godine u Zagrebu, te je u 100% privatnom vlasništvu.

Osnovna djelatnost tvrtke je obavljanje poslova vezanih za zaštitu na radu, zaštitu od požara i zaštitu okoliša, tehničkih ispitivanja i projektiranje za što posjedujemo odgovarajuće licence, odnosno ovlaštenja nadležnih ministarstava.

Posjedujemo dugogodišnje iskustvo, stručni i kvalitetni kadar magistara i inženjera, brzo i uspješno posredovanje kod rješavanje svih problema vezanih za zaštitu na radu, zaštitu od požara i zaštitu okoliša.

Nastojimo pružiti kvalitetnu uslugu, ustrajemo u profesionalizmu, predanost radu, okupljeni smo u visoko educiranom i iskusnom kadru, nudimo individualni pristup te brzi odaziv našeg ljubaznog tima.

Zašto mi ?

Neki od razloga zašto biste trebali izabrati baš nas:

  • Profesionalizam
  • Naša predanost poslu
  • Visoko educirani i iskusni kadar
  • Individualni pristup
  • Brzina odaziva
  • Ljubazan tim
  • Sve usluge na jednom mjestu

Zadovoljstvo naših klijenata i više je nego dovoljan razlog da svoje poslovne zaštite povjerite na brigu našoj tvrtci.

Kratki video sadržaj

Jasnija slika naše profesije

Primarni ciljevi tvrtke HD usluge d.o.o. je imati zadovoljne i sretne klijente. Stoga im omogućujemo spektar djelatnosti koje su uključene u HD usluge, a to su analiza, strategija, planiranje, zakonska regulativa, zaštita na radu, kontrola, zaštita od požara, zaštita okoliša te stručno osposobljavanje.

Osim toga, sigurnost u radu je stavka koja je izuzetno bitna u svim djelatnostima.

Tražite posao ?

Zaposlite se kod nas

Tražite li posao koji će Vam pružiti uistinu najviše mogućnosti za ubrzan profesionalni razvoj, a imate visoku stručnu spremu iz područja strojarstva, elektrotehnike ili sigurnosti?

Želite li aktivno sudjelovati u dinamičnom svijetu zaštitarskog servisa?

HD usluge Vas poziva da prihvatite izazov. Postanite i Vi dio najboljeg tima hrvatske zaštitarske institucije koja je uzor i centar izvrsnosti u stvaranju novih vrijednosti.

Snaga i ugled našeg imena, vrijednost i stabilnost naše tržišne pozicije te energija i znanje naših zaposlenika dat će i Vašem talentu novu, dodanu vrijednost.

Neovisno o tome jeste li upravo završili fakultet ili ste već nekoliko godina zaposleni pošaljite svoj životopis na našu adresu info@hdusluge.hr