OSPOSOBLJAVANJE OSOBA ZA RUKOVANJE TRIMEROM

Osobe koje rukuju trimerom trebaju steći stručne kompetencije za rad s trimerom na pravilan i siguran način. HD učilište, ustanova za obrazovanje odraslih vrši osposobljavanje osoba za rukovanje trimerom putem verificiranog programa u trajanje od 60 sati.

Osposobljavanje obuhvaća teoretski i praktični dio osposobljavanja.

Program je namijenjen djelatnicima koji se žele osposobiti za poslove upravljanja i rukovanja sa svim vrstama trimera. To su pretežno osobe koje te poslove i radne zadatke obavljaju u praksi u poljodjelstvu, hortikulturi, građevinskim poduzećima i drugim tvrtkama, a nisu pohađale potrebno sustavno osposobljavanje.

Program proizlazi iz potreba polaznika za formaliziranjem prethodno stečenih vještina i znanja iz područja navedenih poslova zbog zahtjeva tržišta rada. To će im dati mogućnost da postanu konkurentniji na lokalnom i globalnom tržištu rada, te im omogućava brže zapošljavanje i/ili napredovanje u karijeri.

Pročitajte druge zanimljivosti:

OSPOSOBLJAVANJE OSOBA ZA RUKOVANJE VILIČAROM

OSPOSOBLJAVANJE OSOBA ZA RAD S MOTORNOM PILOM

HD UČILIŠTE – USTANOVA ZA OBRAZOVANJE ODRASLIH

Osnovna djelatnost tvrtke je obavljanje poslova vezanih za zaštitu na radu, zaštitu od požara i zaštitu okoliša, tehničkih ispitivanja i projektiranje za što posjedujemo odgovarajuće licence, odnosno ovlaštenja nadležnih ministarstava.

Copyright © 2020. HD usluge d.o.o.